perjantai 14. syyskuuta 2012

Rumat ne vaatteilla koreilee... eiku...

Yleensä olemme cosplayasuja suunnitellessa ja tehdessä aloittaneet koko työrupeaman aivan liian myöhäisessä ajankohdassa, eikä meille ole jäänyt riittävästi aikaa hioa asuja loppuun asti. Parhaimmillaan olemme aloittaneet cosplayasujen tekemisen puoltatoista kuukautta ennen conia, ja pahimmillaan vain kaksi viikkoa ennen conia (katastrofi!). Puvut ovat kuitenkin aina valmistuneet ajoissa, vaikka muutamaan otteeseen osia on ommeltu automatkalla tai miekkaa lakattu teltassa ja toivottu, että se on aamulla coniin lähtiessä kuivunut.

Tällä kertaa ajattelimme olla viisaampia ja aloittaa cosplayasujen tekemisen kerrankin ajoissa. Pukujen olisi tarkoitus valmistua ensi vuoden Desuconiin, joten meillä olisi vielä yli puoli vuotta aikaa suunnitella ja tehdä asuja. :D

Hahmojen valitseminen oli yllättävän vaikeaa, koska emme itsekään oikein tienneet millaisia hahmoja haluaisimme cossata tällä kertaa. Selvää oli, että cossaisimme tällä kertaa naisia, koska bindausta saanut harrastaa ihan riittävästi muutamaksi seuraavaksi vuodeksikin (inhaa puuhaa!!!). Aluksi ajatuksena oli tehdä jonkinlaiset koulupuvut, joissa olisi jotain mielenkiintoisia yksityiskohtia, mutta hahmoja etsiessämme unohdimme tämän täysin. Hahmoja etsiessämme huomasimme myös, että oli yllättävän vähän tarjolla sellaisia sarjoja, joissa olisi löytynyt kaksi tyttöhahmoa cossattavaksi. Tosin miehille suunnatuissa haaremisarjoissa ja varsin monissa peleissä on tarjolla jos jonkinlaisia naishahmoja, mutta näillä hahmoilla tuppasi olemaan aina hieman liian vähän vaatteita päällä tai hieman liian tylsät vaatteet meidän makuumme.

Lopulta päädyimme valitsemaan cossattaviksi hahmoiksemme kaksi Shining Shearts-konsoliroolipelissä olevaa sisarusta. Pelissä sisaruksia on kolme, mutta koska emme ole löytäneet mistään sopivaa henkilöä cossaamaan kolmatta sisarusta, päätimme valita sisaruksista ne, joiden asut miellyttivät meitä eniten. 

Allekirjoittaneen hahmo: Neris.

 
Sierran hahmo: Amil.
 Shining Hearts-peliä ei meistä kumpikaan ole pelannut, mutta pelin pohjalta on tehty animesarja (Shining Hearts: Shiawase no Pan) ja taidekirja, joita käytämme apuna pukujen suunnittelussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti